Looking For Anything Specific?

Manavgat Yangın Hayvanlar - Son dakika: Manavgat yangını kontrol altına alındı! 4 ... / Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı.

Manavgat Yangın Hayvanlar - Son dakika: Manavgat yangını kontrol altına alındı! 4 ... / Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı.. Manavgat 'ın hatıplar mahallesi'nde elektrik trafosundan kaynaklı saat 10.00'da yangın çıktı. Yangın mağduru hayvanlar tedavi altında. Antalya'nın manavgat ilçesindeki orman yangınından etkilenen mahalle sakinleri, evlerinin yanması ve hayvanlarının telef olmasının üzüntüsünü yaşıyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 550'e yakın küçük baş hayvan telef oldu. Antalya'nın manavgat i̇lçesi'ndeki bir arazide büyük bir yangın çıktı.

Yangınla ilgili son durum hakkında bilgi veren manavgat belediye başkanı şükrü sözen, çok büyük yangın. Manavgat ilçesinde öğleden sonra başlayan yangın, bazı mahallelerde etkisini halen sürdürüyor. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Manavgat ilçesinde öğleden sonra başlayan yangın, bazı mahallelerde etkisini halen sürdürüyor. Yangından etkilenen mahallelerden olan demirciler'de bir ahırda bulunan 100'e yakın küçükbaş hayvan yanarak telef oldu.

ALEVLER ÜRKÜTÜCÜ BOYUTTA! Son dakika: Manavgat'taki yangın ...
ALEVLER ÜRKÜTÜCÜ BOYUTTA! Son dakika: Manavgat'taki yangın ... from im.haberturk.com
Antalya'nın manavgat ilçesinde dün başlayan yangında binlerce ağaç kül olurken hayvanlar da telef mahallesinde başlayan ve büyüyerek 4 farklı noktada gün boyu ilerleyen yangın hala devam ediyor. Manavgat ilçesinde öğleden sonra başlayan yangın, bazı mahallelerde etkisini halen sürdürüyor. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. İki gün önce manavgat'ta, dün de marmaris'te başlayan orman yangınları devam ediyor. Yangında ise iki kardeşe ait 351 küçükbaş hayvan telef olurken, 5 hektarlık alanla birlikte bir karpuz tarlası da yanarak kül oldu. Alevlerden kaçan bazı hayvanlar da etraftaki su havuzuna atlayarak canlarını kurtardı. Antalya'nın manavgat ilçesinde devam eden yangında, onlarca küçükbaş hayvan telef oldu. Yangına teslim olan köyde büyük maddi hasar oluştu.

Antalya'nın manavgat ilçesinde devam eden yangında, onlarca küçükbaş hayvan telef oldu.

Manavgat 'ın hatıplar mahallesi'nde elektrik trafosundan kaynaklı saat 10.00'da yangın çıktı. Aşırı sıcaklar nedeniyle manavgat'ın hatipler mahallesinde bir trafodan başladığı belirtilen yangın. İki gün önce manavgat'ta, dün de marmaris'te başlayan orman yangınları devam ediyor. #manavgat #vatandaşlar #hayvanlar #orman yangın #ilçe #mahalle #mahalle tahliye. + antalya'nın manavgat ilçesinde farklı noktalarda devam eden yangın sırasında, bir vatandaş, beslediği hayvanları yangından kurtarmak için canını tehlikeye attı. Antalya'nın manavgat ilçesinde devam eden yangında, onlarca küçükbaş hayvan telef oldu. Antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktada birden başlayarak büyük zarara neden olan yangın çok kötüydü. Yangında ise iki kardeşe ait 351 küçükbaş hayvan telef olurken, 5 hektarlık alanla birlikte bir karpuz tarlası da yanarak kül oldu. Antalya'nın manavgat ilçesindeki orman yangınından etkilenen mahalle sakinleri, evlerinin yanması ve hayvanlarının telef olmasının üzüntüsünü yaşıyor. Manavgat'ın hatıplar mahallesi'nde elektrik trafosundan kaynaklı saat 10.00'da yangın çıktı. Manavgat ilçesinde öğleden sonra başlayan yangın, bazı mahallelerde etkisini halen sürdürüyor. Antalya'nın manavgat i̇lçesi'ndeki bir arazide büyük bir yangın çıktı. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi.

Antalya'nın manavgat ilçesindeki orman yangınından etkilenen mahalle sakinleri, evlerinin yanması ve hayvanlarının telef olmasının üzüntüsünü yaşıyor. Manavgat ilçesinde öğleden sonra başlayan yangın, bazı mahallelerde etkisini halen sürdürüyor. Yangın tüm manavgat'ı sararken, kalemle köyü'nde yangın etkili oldu. Şu ana kadar 5 mahalle tahliye edilirken, bir mahalle neredeyse tamamen yok oldu. Yangından etkilenen mahallelerden olan demirciler'de bir ahırda bulunan 100'e yakın küçükbaş hayvan yanarak telef oldu.

Manavgat'taki yangın hidroelektrik santraline doğru ...
Manavgat'taki yangın hidroelektrik santraline doğru ... from im.haberturk.com
Antalya'nın manavgat ilçesindeki orman yangınından etkilenen mahalle sakinleri, evlerinin yanması ve hayvanlarının telef olmasının üzüntüsünü yaşıyor. + antalya'nın manavgat ilçesinde farklı noktalarda devam eden yangın sırasında, bir vatandaş, beslediği hayvanları yangından kurtarmak için canını tehlikeye attı. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Haberler > türkiye haberleri > manavgat'taki yangında 550 küçükbaş, 4 büyükbaş hayvan öldü. Ben o hayvanlara üzüldüm, başka bir şeye değil diye konuştu. Manavgat'taki yangın felaketinin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı! Yangından etkilenen mahallelerden olan demirciler'de bir ahırda bulunan 100'e yakın küçükbaş hayvan yanarak telef oldu. Manavgat ilçesinde öğleden sonra başlayan yangın, bazı mahallelerde etkisini halen sürdürüyor.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında, alevlerin ortasında kalan hayvanlarını kurtarmaya çalışan bir köylünün adeta yalvardığı anlar izleyenleri hüzünlendirdi.

Edinilen bilgiye göre, aşırı sıcaklar nedeniyle manavgat'ın hatipler mahallesinde bir trafodan başladığı belirtilen yangın, şiddetli rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüdü. Yangın, şişeler'in yanı sıra manavgat'ın etiketler; Yangının şokunda olan vatandaşlar, telef olan hayvanlar için gözyaşı döktü. Manavgat'ta devam eden yangında, onlarca küçükbaş hayvan telef oldu. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 550'e yakın küçük baş hayvan telef oldu. Alevlerden kaçan bazı hayvanlar da etraftaki su havuzuna atlayarak canlarını kurtardı. Antalya'nın manavgat ilçesinde dün başlayan yangında binlerce ağaç kül olurken hayvanlar da telef mahallesinde başlayan ve büyüyerek 4 farklı noktada gün boyu ilerleyen yangın hala devam ediyor. Antalya'nın manavgat ilçesindeki orman yangınından etkilenen mahalle sakinleri, evlerinin yanması ve hayvanlarının telef olmasının üzüntüsünü yaşıyor. Ekiplerin müdahalesi sürerken yangından kareler objektiflere yansıdı. Yangın tüm manavgat'ı sararken, kalemle köyü'nde yangın etkili oldu. Hayvanlar ve muz seraları yandı. Ağılın tamamen kül olduğu yangında içerdeki 550 küçükbaş ve 4 büyükbaş hayvan telef oldu. Antalya'nın manavgat ilçesinde devam eden yangında, onlarca küçükbaş hayvan telef oldu.

Yangının şokunda olan vatandaşlar, telef olan hayvanlar için gözyaşı döktü.manavgat ilçesinde öğleden sonra başlayan yangın, bazı mahallelerde etkisini halen sürdürüyor. Antalya'nın manavgat ilçesindeki orman yangınından etkilenen mahalle sakinleri, evlerinin yanması ve hayvanlarının telef olmasının üzüntüsünü yaşıyor. Alevlerden kaçan bazı hayvanlar da etraftaki su havuzuna atlayarak canlarını kurtardı. Manavgat'ta dün öğle saatlerinde başlayan yangın, birçok noktaya yayıldı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki orman yangınından etkilenen mahalle sakinleri, evlerinin yanması ve hayvanlarının telef olmasının üzüntüsünü yaşıyor.

Antalya haber: Manavgat'ta 100'e yakın küçükbaş hayvan ...
Antalya haber: Manavgat'ta 100'e yakın küçükbaş hayvan ... from img.piri.net
Antalya'nın manavgat ilçesindeki orman yangınından etkilenen mahalle sakinleri, evlerinin yanması ve hayvanlarının telef olmasının üzüntüsünü yaşıyor. Hayvanlar ve muz seraları yandı. Cumhurbaşkanı yardımcısı fuat oktay'dan manavgat'taki yangın ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Manavgat'taki yangın felaketinin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı! Yangın, şişeler'in yanı sıra manavgat'ın etiketler; Manavgat'ta dün öğle saatlerinde başlayan yangın, birçok noktaya yayıldı. Bölgedeki at çiftliğindeki hayvanlar da çıkarıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.05'te farklı noktalarda yangın başladı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde devam eden yangında, onlarca küçükbaş hayvan telef oldu.

Yangın tüm manavgat'ı sararken, kalemle köyü'nde yangın etkili oldu. Adeta felaketi yaşayan manavgat'ta bir çiftçi hayvanlarını kurtarmaya çalış�. Antalya büyükşehir belediyesi manavgat yangın bölgesinde yaraları sarmak için çalışıyor. Yangın, şişeler'in yanı sıra manavgat'ın etiketler; Yangına teslim olan köyde büyük maddi hasar oluştu. Manavgat'ta dün öğle saatlerinde başlayan yangın, birçok noktaya yayıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.05'te farklı noktalarda yangın başladı. Haberler > türkiye haberleri > manavgat'taki yangında 550 küçükbaş, 4 büyükbaş hayvan öldü. Manavgat'taki yangın felaketinin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı! Manavgat'ta dün öğle saatlerinde başlayan yangın, birçok noktaya yayıldı. #manavgat #vatandaşlar #hayvanlar #orman yangın #ilçe #mahalle #mahalle tahliye. Manavgat'ta devam eden yangında, onlarca küçükbaş hayvan telef oldu. Şu ana kadar 5 mahalle tahliye edilirken, bir mahalle neredeyse tamamen yok oldu.

Yangınla ilgili son durum hakkında bilgi veren manavgat belediye başkanı şükrü sözen, çok büyük yangın manavgat. Yangınla ilgili son durum hakkında bilgi veren manavgat belediye başkanı şükrü sözen, çok büyük yangın.

Posting Komentar

0 Komentar